Események

Évzáró díjkiosztó ünnepség

14.06.2006

     Az iskola udvarán összegyűlt diákokat és szülőket Virginás-Tar Judith igazgatónő köszöntötte, aki megköszönte az iskola pedagógusainak a lelkes munkát, a szülőknek és  támogatóknak a fáradozást és az anyagi segítséget, amelyek lehetővé tették, hogy az elmúlt tanév nagyon tartalmas és  eredményes legyen.
    Az ünnepélyes díjosztáson először Bartók Béla emlékplakettet adtak át a líceumi osztályok legjobb végzőseinek: Balla Kingának, Kanász-Nagy Annamáriának, Hajdu Brigittának és Aranyos Andornak.
    Emléklappal jutalmazták a diákönkormányzatot, a Juventus szerkesztőségét, a Sulirádió szerkesztőit, az Őrangyal csoportot, a Bokréta, Kisbokréta és Morzsa-Bokréta táncosait, a citerás lányokat, a Kis-Harmónia tánccsoportot, a színjátszó csoportot, a Chiroptera rock együttest, a kamarakórust, valamint a líceumi és gimnáziumi labdarúgócsapatokat.
    Păcurar Mária matematikatanár jutalmazta az országos szintű Kenguru matematikaverseny legjobb résztvevőit: Oláh Júliát és Szűcs Róbertet (II.A), Csestanovits Judithot és Oláh István Tamást (III.B), Horváth Rudolfot (IV.o), Virginás-Tar Ágnest (V.B), Oláh Endre Gábort (V.A), Tamás Lóránd Alpárt (VI. A), Ördög Istvánt (VII.o), Nemes Kingát (VIII.o), Tóth Miklóst (IX. o) és Blága Róbertet (X.o.)
    Halász Ferenc, a Bartók Alapítvány elnöke pénzjutalmat adott át a 10-es átlagot elért tanulóknak: Kardos Orsolyának, Tasi Annabellának, Varga Vandának, Virginás-Tar Ágnesnek (V.B), Kolozsi Eszternek (VI.A), Ördög Dorottyának , Molnár Tímeának (X.MI.) és a  9,97-es tanulmányi átlagot elért Orosz Ritának (X.KG), Balla Kingának, Kanász-Nagy Annamáriának és Hajdu Brigittának (XII.MI.).
Ezt követte az iskola osztályonkénti legjobb tanulóinak díjazása, az elsősöktől a tizenkettedikesekig.

<< vissza