Események

Kisiskolások hagyományos álarcosbálja

16.02.2006

Az elemi osztályosok álarcosbálja két napig tartott, ugyanis az első és második osztályosok csütörtökön, a  harmadik és negyedik osztályosok pedig pénteken délután mutatták be jelmezeiket.
A kisebbek produkcióit Paul Éva testnevelő tanár, Simon Tibor rajztanár és Tankó Erika színművész díjazta, a nagyobbakét pedig Hangya Rozália hitoktató, Szász Beáta logopédus és Szabó Csilla segédtanár.
A zsüri három kategória szerint választotta ki a legügyesebb résztvevőket: legérdekesebb jelmez, legeredetibb ötlet és legjobb előadásmód, a harmadik és negyedikeseknél pedig tánc kategóriában is díjaztak.
A dísztermet megtöltő közönség nagyon sok ötletes, szép, megragadó ruházatot láthatott mindkét délutánon: Pókember, kalóz, Hófehérke, kígyóbűvölő, Csipkerózsika, marslakó, hóember, szőlő, tündér, konyharobot, pattogatott kukorica, tej és kifli, csibe a tojásban, űrhajós, varázsló, tenyérjós cigánylány, Kukorica Jancsi, kertész, vándorlegény, naptár, vicceskönyv, táncos cigánylány, állatorvos, festő, indián lány, perzsa lány stb.
Miközben a bíráló bizottság visszavonult, a gyerekek  a tanítók által szervezett ügyességi próbákon vettek részt: újságpapíron  táncoltak párban, illetve narancsot vagy könyvet szorítottak  homlokuk közé.

<< vissza